Dr. Yaniv ErlichOficial Cap Científic
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Les bases de dades genètiques i genealògiques de MyHeritage creen una vista privilegiada única sobre l'horitzó del genoma humà. Ès impressionant End of quote.
El Dr. Yaniv Erlich és un científic especialista en ADN de renom mundial, amb múltiples publicacions a Nature and Science. A MyHeritage, Yaniv supervisa tots els aspectes de la innovació i la investigació científica de l'ADN, les quals són la columna vertebral de l'ADN de MyHeritage. La primera col·laboració de Yaniv amb MyHeritage va tenir lloc l'any 2012, quan ell estava treballant en un projecte per preparar l'Arbre Familiar Mundial de Geni per a una revolucionària investigació científica. Impressionat amb el compromís amb la investigació científica de la companyia, Yaniv va assessorar a MyHeritage el 2016, proveint a la companyia amb la seva inestimable experiència durant les preparacions per al llançament de l'ADN de MyHeritage. Al febrer de 2017 ell es va unir a la companyia com a Oficial Cap Científic.

Abans d'unir-se a MyHeritage, Yaniv va fundar DNA.land, un projecte que va dirigir sota els auspicis de la seva posició com a Professor Assistent d'Informàtica i Biologia Computacional a la Universitat de Columbia, i com a Membre Principal del New York Genome Center. Ell va ser a més prèviament el principal investigador i un Whitehead Fellow a l'Institut Whitehead del MIT.

Yaniv, sobrenomenat el Hacker del Genoma per Nature.com, va ser el primer a emprendre una analítica genètica a escala massiva i col·laborativa. Ell identifica la genètica humana, com una poderosa eina per autenticar els mapes d'història familiar. Yanif va completar el seu Doctorat a l'Escola Watson de Ciències Biològiques al Laboratori de Cold Spring Harbor el 2010, i ha guanyat nombrosos premis com a científic innovador, incloent el Burroughs Wellcome Career Award (2013), el Harold M. Weintraub Award (2010), el DARPA Young Faculty Award (2017) i l'IEEE / ACM-CS HPC Award (2008). Ell va ser també reconegut el 2010 com un dels membres de l'equip de Principals Investigadors del futur del Genome Technology (Tomorrow 's PIs team of Genome Technology).

En els rars moments en què ell no es troba en el seu laboratori, Yaniv gaudeix educant i passant temps amb els seus dos fills.