Yakir LasryVP Relacions amb el Clients
background
Previous page Next page
Beginning of quote:M'encanten els clients apassionats. Alguns dels nostres millors ambaixadors són persones que van estar frustrades fins que els vàrem ajudar tant que es van convertir en els nostres millors fans. End of quote.
Yakir gestiona totes les activitats de cara al client a MyHeritage, que inclouen vendes i suport a clients.

Juntament amb una base sòlida en vendes, Yakir aporta un sentit d'ingenuïtat a MyHeritage, evitant frases com "estàndard de la indústria" i preferint en el seu lloc de reinventar sistemes per tal d'oferir als clients la millor experiència.

Va iniciar la seva carrera en vendes a Memo Global, pujant ràpidament a proves i investigació de nous mercats i metodologies, i finalment, encapçalant la creació d'un centre de suport per promoure un nou producte.

El 2010, Yakir es va incorporar a MyHeritage i sense ajuda de ningú van construir el centre de suport de la companyia. El seu alt rendiment el va promocionar per dirigir el departament d'atenció al client, on va ser responsable de millorar significativament la satisfacció del client, i el desenvolupament de processos i materials per optimitzar l'experiència del client. Gràcies als esforços de Yakir, MyHeritage gaudeix d'una reputació estel·lar entre una base creixent de milions d'usuaris satisfets.

Yakir ostenta graus BBA i LLB del Centre Interdisciplinari Herzliya, i quan no està treballant, el podeu trobar buscant emocions en la pista d'hoquei sobre gel o en un ring de boxa, com un jugador estrella en l'equip de futbol de MyHeritage, o fins i tot saltant penya-segats.