Ran MichnowskiVP Operacions
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Tot el que fa la companyia es basa en els sistemes dels que sóc responsable, i això és el que em motiva. M'encanta que els nostres milions d'usuaris donin per fet la facilitat d'operar. End of quote.
Ran està a càrrec del Desenvolupament d'Operacions, IT, Intel·ligència de Negocis i els departaments de Traducció i Anàlisi, on aplica metodologies de treball eficients, juntament amb intransigents alts estàndards.

Va adquirir moltes de les habilitats que aporta a MyHeritage com a Gestor d'Integracions a Elbit Systems (NASDAQ: ESLT), un fabricant líder en electrònica de defensa. Posteriorment, com a líder d'equip a ClearForest, va estar el responsable de la integració de productes de Processament del Llenguatge Natural de la companyia en els sistemes de les empreses líders a la indústria com la Dow Chemical Company i Bloomberg.

Ran ostenta una llicenciatura en Enginyeria de Sistemes d'Informació del Technion, Israel Institute of Technology. En un dia de descans, podeu trobar Ran i els seus tres fills camp a través descobrint geocerques ocultes.