Aaron GodfreyVP Màrqueting
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Lliurem valor emocional que canvia la vida de moltes persones. És per això que em sento orgullós de mantenir MyHeritage en el centre d'atenció. End of quote.
Un experimentat estratega de les comunicacions, Aaron porta totes les activitats de màrqueting tradicional a MyHeritage.

Aaron gestiona els nostres programes d'abast mundial, la generació de publicitat i els esdeveniments importants de la indústria. La seva innata comprensió de les millors pràctiques per a les marques en línia ha augmentat la consciència dels nostres productes a través de múltiples mercats i ha posicionat MyHeritage com una empresa web de consum líder al món apareixent regularment en els mitjans de comunicació de primer nivell a tot el món.

Abans de MyHeritage, Aaron havia estat Director de Comunicacions a Vringo (NYSE) i va ser assessor estratègic per al Ministeri de Turisme d'Israel, així com de diverses empreses en l'espai d'alta tecnologia d'Israel, havent participat en la divisió de consultoria Global Business Services d'IBM.

En el seu temps lliure Aaron és un voluntari en la seva comunitat local o es pot trobar corrent al darrera dels seus tres fills.