Ran LevyVP R&D
background
Previous page Next page
Beginning of quote:El nostre departament de R+D té a veure amb la solidaritat. Donar una mà, ser un amic. Tots som partícips d'èxit de l'empresa. End of quote.
Amb més de 18 anys d'experiència en la indústria de la tecnologia com a desenvolupador i arquitecte especialitzat en sistemes complexos, a gran escala, Ran és un apassionat dels processos àgils i eficients. Ran aporta potents capacitats tècniques a MyHeritage, on ha treballat per crear una cultura de "la qualitat com una forma de vida", en el departament de R&D, potenciant els equips per centrar-se en l'execució sense comprometre la qualitat.

Abans de convertir-se en el vicepresident de R&D, Ran va dirigir l'equip de serveis de fons a MyHeritage per a 4 anys, definint l'arquitectura solucionar els desafiaments d'alta escalabilitat i permetent MyHeritage gestionar desenes de milions d'usuaris i milers de milions de perfils i registres històrics. Abans d'incorporar-se a MyHeritage, Ran va estar un arquitecte de programari en una de les línies de negoci de Nokia Siemens Network.

Ran té una llicenciatura en ciències de la computació de l'Escola Acadèmica de Tel Aviv-Jafa. La seva carrera en tecnologia es va inspirar en el seu passatemps favorit - codificació - que va començar a l'edat de 10, creant jocs de l'època prèvia a Internet.