Neta Langer LevitanDirectora de Recursos humans
background
Previous page Next page
Beginning of quote:El nostre talent excepcional, els productes impactants, la tecnologia d'avantguarda i la cultura de les persones són el que fan de MyHeritage un lloc tan increïble per treballar. Estic molt orgullosa de formar-ne part. End of quote.
Neta, la nostra directora de personal, supervisa tots els aspectes dels recursos humans a MyHeritage, centrant-se en el desenvolupament del talent, la cultura de l'empresa i el lideratge.

Durant els darrers 23 anys, Neta ha ocupat diversos càrrecs de RRHH en diverses indústries i empreses, com ara Glasshouse Technologies, Amdocs i, més recentment, com a Vicepresidenta de RRHH a 888 Holdings. Neta va estudiar Comportament Social a la Universitat Bar Ilan i Comportament de Gestió i Organització a Lahav, Universitat de Tel Aviv.

Al llarg de la seva carrera com a líder de RRHH en empreses tecnològiques globals, Neta ha dominat les transformacions organitzatives, les fusions i adquisicions i ha dirigit líders, alhora que ha impulsat l'excel·lència operativa i la participació del talent. A Neta li apassiona fomentar l'excel·lència i empoderar les persones i les comunitats per obtenir l'èxit. Ella creu que les dades i la tecnologia són factors clau d'èxit a les organitzacions modernes i avançades.

Neta és professora convidada del Programa de Desenvolupament Organitzacional de Màster del Centre Acadèmic Peres, i per seguir el seu cor, la Neta s'ofereix de diferents maneres, centrant-se en augmentar la confiança, les capacitats professionals i l'ocupabilitat de les dones joves. Juntament amb l'equip de recursos humans, Neta es compromet a crear un entorn que inspiri i tregui el millor de les persones. La seva missió és donar suport als objectius empresarials alhora que s'assegura que MyHeritage sigui el millor lloc per treballar i estigui preparat per a un futur brillant.

La Neta està feliçment casada amb l'Alon, i junts són els orgullosos pares de tres fills. En el seu temps lliure li agrada el disseny d'interiors i la cuina gourmet.