Només$59‎
$79‎
Sorpreneu-vos
Descobriu els vostres orígens ètnics i trobeu nous parents amb un senzill test d'ADN.
Només$59‎
$79‎
Els més alts estàndards tecnològics amb el preu més assequible del mercat.
El vostre ADN revela la vostra herència única - els grups ètnics i regions geogràfiques d'on veniu.
Trobeu nous parents que no sabíeu que existien a través de l'ADN compartit.

Durant els darrers 16 anys, MyHeritage ha ajudat a milions de persones a trobar nous membres familiars i descobrir els seus orígens ètnics.

De quina part del món ve la vostra família?

Els llocs que els vostres avantpassats anomenaven casa estan codificats al vostre ADN. Els grups ètnics provenen històricament de les mateixes regions geogràfiques i surten d'un grup genètic local. Analitzem el vostre ADN per determinar quines parts s'estimen que provenen de cadascuna de les nostres 42 ètnies recolzades - el nombre més gran que ofereix qualsevol servei important de proves d'ADN. Saber-ne més

A qui descobrireu?

Busquem persones amb l'ADN coincident amb el vostre: els vostres familiars. La nostra tecnologia de coincidències d'ADN revela quin percentatge d'ADN compartiu amb les vostres coincidències, mostrant-vos com esteu relacionat. Podeu connectar amb els familiars recentment trobats per obtenir més informació sobre la vostra família i descobrir avantpassats compartits.Saber-ne més

FAQ

 • Què puc aprendre del test d'ADN que d'altra manera no sabria?
  Amb ADN MyHeritage, podreu descobrir familiars dels que no en teníeu notícia, amb qui compartiu segments d'ADN que vàreu heretar del mateix ancestre comú. Descobrireu els orígens ètnics i geogràfics dels vostres avantpassats — que poden incloure algunes sorpreses.
 • Quins són els beneficis de fer tests a altres membres de la família?
  Es recomana fer la prova a altres membre de la família. Cada un dels membres de la vostra família porta peces úniques d'ADN que juntes poden desbloquejar la vostra història familiar. Testant un o dos dels pares us permet obtenir informació addicional sobre les vostres coincidències d'ADN. Per exemple, podreu trobar si cada coincidència és paterna o materna. Testant pares, germans, cosins i altres parents també és molt útil per descobrir més familiars i per aprendre més sobre les vostres pròpies coincidències. Degut a la naturalesa de l'herència genètica, els vostres germans poden obtenir diferents resultats ètnics que els vostres. Comparar els resultats us pot ajudar a obtenir més informació sobre la vostra ascendència.
 • I si ja he fet abans el test? Podrà afegir nova informació el test de MyHeritage?
  La prova d'ADN MyHeritage us permet obtenir coincidències úniques amb usuaris que només s'han fet el test a MyHeritage, així com les coincidències amb els usuaris que pugen els seus resultats a MyHeritage d'altres proveïdors. Gràcies a l'abast internacional i a la disponibilitat de MyHeritage en més de 40 idiomes, tindreu més possibilitats de ser aparellats amb familiars que viuen en altres països. També rebreu una anàlisi integral sobre l'origen ètnic a MyHeritage, provinent del grup més gran de possibles ètnies de la indústria.
 • Puc enviar l'ADN de MyHeritage com a regal?
  Sí! Quan feu la comanda en línia, podeu enviar el kit a la vostra adreça, o posar l'adreça d'enviament dels destinataris i els hi enviarem el kit d'ADN directament. Un cop rebin el kit d'ADN que heu comprat per a ells, se'ls hi demanarà que obrin un compte gratuït de MyHeritage, si encara no el tenen i que activin el seu nou kit.
  Des del moment en què activin el seu kit, els enviarem correus electrònics rellevants sobre el seguiment de la seva mostra i, per descomptat, els resultats un cop estiguin preparats.
 • Quin tipus de mostra necessitaré proporcionar?
  El kit de test d'ADN MyHeritage és fàcil d'usar i no implica l'extracció de sang o escopir. Per recollir la mostra, vostè simplement haurà de raspar l'interior de les galtes amb un petit bastonet de cotó durant uns 45 segons, i repetir això amb un segon bastonet per a la còpia de seguretat. Els bastonets es col·loquen llavors en vials i s'envien per correu al nostre laboratori d'ADN per a l'anàlisi. Els resultats es posen a la vostra disposició perquè els pugueu veure de forma segura al lloc web de MyHeritage.
 • Quant de temps es triga a obtenir resultats?
  Un cop el vostre kit arriba al nostre laboratori, triguem de 3 a 4 setmanes per tenir els resultats. Quan estiguin disponibles, us ho notificarem per email i tindreu disponibles els resultats en línia a la web de MyHeritage.
 • Com s'analitzarà i processarà la meva mostra d'ADN?
  La prova d'ADN MyHeritage usa l'assaig d'ADN autosòmic basat en micromatrius. Aquesta prova proporciona dades en brut que ens ajuden a calcular les coincidències d'ADN i anàlisi ètnic de totes les línies ancestrals, tant paternes i maternes.
 • Quina connexió hi ha entre l'ADN i els arbres genealògics?
  L'ADN us pot dir quina part del vostre codi genètic prové de quina àrea en el món, però no pot dir-vos com va arribar fins allà. Tenir un arbre genealògic pot afegir informació als resultats d'ADN, amb la història dels vostres avantpassats dels que heu heretat l'ADN, i explicar com es va formar el mapa ètnic. Una possible relació d'ADN coincident pot especificar el grau de relació, però no us dirà a quin costat de la família pertany i qui era el vostre avantpassat comú, sense un arbre familiar. Amb MyHeritage, no necessiteu tenir grans coneixements per crear un arbre de família ric i acolorit. Podeu començar per dir-nos el que sabeu dels vostres pares i avis i nosaltres automàticament ho compararem amb 9,6 mil milions de registres històrics per ajudar-vos a fer créixer l'arbre.