$99‎
Només$69‎
Sorpreneu-vos !
Descobriu els vostres orígens ètnics i trobeu nous parents amb un senzill test d'ADN.
$99‎
Només$69‎
OFERTA ESPECIAL
30% de descompte
Finaliza el 20 agost
Els més alts estàndards tecnològics amb el preu més assequible del mercat.
El vostre ADN revela la vostra herència única - els grups ètnics i regions geogràfiques d'on veniu.
Trobeu nous parents que no sabíeu que existien a través de l'ADN compartit.
Descobriments que us poden canviar la vida a només uns passos
Dins de l'ADN hi ha la vostra composició ètnica única, la història dels vostres avantpassats, i una xarxa de parents propers i llunyans a punt de ser trobats. Amb una ràpida mostra de la part interna de la galta amb un bastonet, el test examina els 23 cromosomes que componen la seqüència única d'ADN i analitza els gens per determinar els orígens ètnics i trobar els vostres parents.
1. Demaneu el vostre kit d'ADN en línia
2. Envieu de tornada la vostra mostra
3. El vostre ADN és analitzat en els nostres laboratoris Mireu el vídeo del laboratori d'ADN
4. Vegeu els resultats en línia en 3-4 setmanes
Descobriu els vostres orígens ètnics
Descobriu els llocs origen dels vostres avantpassats.
Obtindreu un desglòs de quines parts del vostre ADN provenen de diferents poblacions mundials. Podreu descobrir arrels en llocs inesperats.
Connecteu amb la nova família trobada
Busquem persones amb ADN coincident: els vostres parents. Podeu connectar amb els vostres parents recent descoberts per aprendre més sobre la vostra família i descobrir avantpassats compartits.

Heu fet ja un test d'ADN? Pugeu resultats existents d'ADN.

MyHeritage té la major xarxa internacional d'arbres familiars del món. Traieu el màxim profit del vostre test d'ADN construint el vostre arbre genealògic i explorant les vostres noves connexions familiars.
La vostra privacitat està protegida
La vostra privacitat és molt important.
Hem fet importants inversions per assegurar el vostre compte i les dades personals estan assegurades i protegides per diverses capes de xifrat. Tots els tests es fan en el nostre laboratori líder mundial, acreditat pel CAP, certificat per CLIA, als Estats Units.
ADN MyHeritage explicat
Com prenc la meva mostra d'ADN?
Recollir la mostra d'ADN consisteix en un simple hisop bucal i es pot fer fàcilment en menys de dos minuts. Rebreu instruccions detallades per a la presa de mostres amb el test d'ADN. També podeu veure el nostre vídeo instructiu que mostra el procés.
Quin tipus de mostra necessitaré proporcionar?
El kit de test d'ADN MyHeritage és fàcil d'usar i no implica l'extracció de sang o escopir. Per recollir la mostra, vostè simplement haurà de raspar l'interior de les galtes amb un petit bastonet de cotó durant uns 45 segons, i repetir això amb un segon bastonet per a la còpia de seguretat. Els bastonets es col·loquen llavors en vials i s'envien per correu al nostre laboratori d'ADN per a l'anàlisi. Els resultats es posen a la vostra disposició perquè els pugueu veure de forma segura al lloc web de MyHeritage.
Què puc aprendre del test d'ADN que d'altra manera no sabria?
Amb ADN MyHeritage, podreu descobrir familiars dels que no en teníeu notícia, amb qui compartiu segments d'ADN que vàreu heretar del mateix ancestre comú. Descobrireu els orígens ètnics i geogràfics dels vostres avantpassats — que poden incloure algunes sorpreses.
Quins són els beneficis de fer tests a altres membres de la família?
Es recomana fer la prova a altres membre de la família. Cada un dels membres de la vostra família porta peces úniques d'ADN que juntes poden desbloquejar la vostra història familiar. Testant un o dos dels pares us permet obtenir informació addicional sobre les vostres coincidències d'ADN. Per exemple, podreu trobar si cada coincidència és paterna o materna. Testant pares, germans, cosins i altres parents també és molt útil per descobrir més familiars i per aprendre més sobre les vostres pròpies coincidències. Degut a la naturalesa de l'herència genètica, els vostres germans poden obtenir diferents resultats ètnics que els vostres. Comparar els resultats us pot ajudar a obtenir més informació sobre la vostra ascendència.
I si ja he fet abans el test? Podrà afegir nova informació el test de MyHeritage?
La prova d'ADN MyHeritage us permet obtenir coincidències úniques amb usuaris que només s'han fet el test a MyHeritage, així com les coincidències amb els usuaris que pugen els seus resultats a MyHeritage d'altres proveïdors. Gràcies a l'abast internacional i a la disponibilitat de MyHeritage en més de 40 idiomes, tindreu més possibilitats de ser aparellats amb familiars que viuen en altres països. També rebreu una anàlisi integral sobre l'origen ètnic a MyHeritage, provinent del grup més gran de possibles ètnies de la indústria.
Quant de temps es triga a obtenir resultats?
Un cop el vostre kit arriba al nostre laboratori, triguem de 3 a 4 setmanes per tenir els resultats. Quan estiguin disponibles, us ho notificarem per email i tindreu disponibles els resultats en línia a la web de MyHeritage.
Quina connexió hi ha entre l'ADN i els arbres genealògics?
L'ADN us pot dir quina part del vostre codi genètic prové de quina àrea en el món, però no pot dir-vos com va arribar fins allà. Tenir un arbre genealògic pot afegir informació als resultats d'ADN, amb la història dels vostres avantpassats dels que heu heretat l'ADN, i explicar com es va formar el mapa ètnic. Una possible relació d'ADN coincident pot especificar el grau de relació, però no us dirà a quin costat de la família pertany i qui era el vostre avantpassat comú, sense un arbre familiar. Amb MyHeritage, no necessiteu tenir grans coneixements per crear un arbre de família ric i acolorit. Podeu començar per dir-nos el que sabeu dels vostres pares i avis i nosaltres automàticament ho compararem amb 8 mil milions de registres històrics per ajudar-vos a fer créixer l'arbre.
Com s'analitzarà i processarà la meva mostra d'ADN?
La prova d'ADN MyHeritage usa l'assaig d'ADN autosòmic basat en micromatrius. Aquesta prova proporciona dades en brut que ens ajuden a calcular les coincidències d'ADN i anàlisi ètnic de totes les línies ancestrals, tant paternes i maternes.