Gilad JaphetFundador i President del Consell d'Administració
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Estic construint MyHeritage com una empresa que no només fa treballa bé, sinó que també fa el bé al món. End of quote.
MyHeritage és la creació del veterà de la tecnologia i experimentat genealogista Gilad Japhet. La seva visió empresarial i passió per la història familiar han catapultat MyHeritage des d'un inicial garatge a una empresa web de consum líder mundial, amb desenes de milions d'usuaris arreu del el món.
Abans de fundar MyHeritage, Gilad havia estat membre dels equips de gestió de Symantec i de BRM Tecnologies, on les seves funcions com a Cap de Gestió de Producte i líder de la unitat d'investigació antivirus, respectivament, van ser fonamentals per a l'èxit d'aquelles companyies.

Durant l'última dècada, Gilad ha estat la força impulsora darrere de la nostra missió de fer la història familiar fàcil i accessible per a tothom, amb una gamma de guardonats productes. Ha dirigit MyHeritage a través d'adquisicions importants, i l'establiment de col·laboracions amb empreses líders de la indústria.

Gilad també inverteix el seu temps en diverses iniciatives pro bono, utilitzant les tecnologies i la xarxa que ha construït a MyHeritage pel bé comú. Els seus assoliments van des de notificar a centenars d'hereus de propietats robades o obres d'art saquejades que tenen l'oportunitat de recuperar la propietat de la seva família, fins involucrar-se personalment en resoldre misteris genealògics i reunir famílies. Són aquestes activitats les que li han valgut el sobrenom de "Sherlock Holmes" dins del món de la genealogia.

Orgullós pare de tres fills, el sentit de l'aventura de Gilad l'ha portat a moltes expedicions per llocs perduts. Sigui el que sigui el que feu, no el desafieu a una partida d'escacs.