Contacteu-nos
Estem aquí per oferir-vos assistència professional entenedora, per tal que obtingueu el màxim de MyHeritage.
El nostre equip d'agents ofereix ajuda en 17 idiomes.
Visiteu el Centre d'Ajuda
Centre d'ajuda
Truqueu-nos gratuïtament
PaísNúmero de telèfonHores operatives
Alemanya (+49) 0800 589 3922Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Austràlia (+61) 1800 731 768Dg-Dj, 17:00 - 07:00‎ AEDT i Dv 17:00 - 01:00 AEDT
Bèlgica (+32) 800 26 102Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Canadà ‎1-800-MYHERITAGEFacturació i vendes: Dl-Dv, 7:00-17:00 MST; Suport tècnic: Dg-Dj 23:00-15:00 MST
Dinamarca (+45) 808 201 32Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Espanya (+34) 900 838 969Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Estats Units ‎1-800-MYHERITAGEFacturació i vendes: Dl-Dv, 7:00-17:00 MST; Suport tècnic: Dg-Dj 23:00-15:00 MST
França (+33) 08050 800 98Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Irlanda (+353) 1800 817 330Dg-Dj, 06:00 - 20:00 GMT i Dv 06:00 - 14:00 GMT
Israel (+972) 1801 2222 99Dg-Dj, 08:00 - 22:00 IST i Dv 08:00 - 16:00 IST
Noruega (+47) 800 24 741Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Nova Zelanda (+64) 0800 995 069Dg–Dj, 19:00 – 09:00‎ NZDT i Dv 19:00 – 03:00 NZDT
Països Baixos (+31) 0800 24 00013Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Regne Unit (+44) 80 0098 8125Dg-Dj, 06:00 - 20:00 GMT i Dv 06:00 - 14:00 GMT
Sud-àfrica (+27) 0800 980 785Dg–Dj, 08:00 – 22:00 SAST i Dv 08:00 – 16:00 SAST
Suècia (+46) 020 889 289Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Àustria (+43) 800 80 2582Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Altres ubicacions +1 385 313 9758 *Dg-Dj, 06:00 - 20:00 GMT i Dv 06:00 - 14:00 GMT

*Poden aplicar-se càrrecs, consulteu amb el proveïdor de xarxa per saber-ne detalls

PaísNúmero de telèfonHores operatives
Alemanya (+49) 0800 589 3922Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Austràlia (+61) 1800 731 768Dg-Dj, 17:00 - 07:00‎ AEDT i Dv 17:00 - 01:00 AEDT
Bèlgica (+32) 800 26 102Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Canadà ‎1-800-MYHERITAGEFacturació i vendes: Dl-Dv, 7:00-17:00 MST; Suport tècnic: Dg-Dj 23:00-15:00 MST
Dinamarca (+45) 808 201 32Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Espanya (+34) 900 838 969Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Estats Units ‎1-800-MYHERITAGEFacturació i vendes: Dl-Dv, 7:00-17:00 MST; Suport tècnic: Dg-Dj 23:00-15:00 MST
França (+33) 08050 800 98Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Irlanda (+353) 1800 817 330Dg-Dj, 06:00 - 20:00 GMT i Dv 06:00 - 14:00 GMT
Israel (+972) 1801 2222 99Dg-Dj, 08:00 - 22:00 IST i Dv 08:00 - 16:00 IST
Noruega (+47) 800 24 741Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Nova Zelanda (+64) 0800 995 069Dg–Dj, 19:00 – 09:00‎ NZDT i Dv 19:00 – 03:00 NZDT
Països Baixos (+31) 0800 24 00013Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Regne Unit (+44) 80 0098 8125Dg-Dj, 06:00 - 20:00 GMT i Dv 06:00 - 14:00 GMT
Sud-àfrica (+27) 0800 980 785Dg–Dj, 08:00 – 22:00 SAST i Dv 08:00 – 16:00 SAST
Suècia (+46) 020 889 289Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Àustria (+43) 800 80 2582Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Altres ubicacions +1 385 313 9758 *Dg-Dj, 06:00 - 20:00 GMT i Dv 06:00 - 14:00 GMT

*Poden aplicar-se càrrecs, consulteu amb el proveïdor de xarxa per saber-ne detalls

Alemanya
Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Austràlia
Dg-Dj, 17:00 - 07:00‎ AEDT i Dv 17:00 - 01:00 AEDT
Bèlgica
Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Canadà
Facturació i vendes: Dl-Dv, 7:00-17:00 MST; Suport tècnic: Dg-Dj 23:00-15:00 MST
Dinamarca
Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Espanya
Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Estats Units
Facturació i vendes: Dl-Dv, 7:00-17:00 MST; Suport tècnic: Dg-Dj 23:00-15:00 MST
França
Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Irlanda
Dg-Dj, 06:00 - 20:00 GMT i Dv 06:00 - 14:00 GMT
Israel
Dg-Dj, 08:00 - 22:00 IST i Dv 08:00 - 16:00 IST
Noruega
Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Nova Zelanda
Dg–Dj, 19:00 – 09:00‎ NZDT i Dv 19:00 – 03:00 NZDT
Països Baixos
Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Regne Unit
Dg-Dj, 06:00 - 20:00 GMT i Dv 06:00 - 14:00 GMT
Sud-àfrica
Dg–Dj, 08:00 – 22:00 SAST i Dv 08:00 – 16:00 SAST
Suècia
Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Àustria
Dg-Dj, 07:00 - 21:00 CET i Dv 07:00 - 15:00 CET
Altres ubicacions
Dg-Dj, 06:00 - 20:00 GMT i Dv 06:00 - 14:00 GMT

*Poden aplicar-se càrrecs, consulteu amb el proveïdor de xarxa per saber-ne detalls