Maya LernerVicepresidenta primera de producte
background
Previous page Next page
Beginning of quote:M'apassiona connectar els usuaris de formes significatives, i això és en el que consisteix MyHeritage. End of quote.
Maya lidera la gestió i estratègia de producte de MyHeritage, assegurant-se que els nostres productes no només són potents, sinó també atractius i fàcils d'utilitzar.

Arriba a MyHeritage amb deu anys d'experiència significativa en el món de la gestió de productes per al consumidor, havent treballat tant en start-ups com en grans companyies, com I-play (abans Oberon Media) a Sears, EatWin, i més recentment, Playtika, una trajectòria diversa que la fa particularment adequada per al seu paper a MyHeritage. Una experta de camp, ensenya disseny interactiu de productes a la Universitat IDC de Herzliya, la seva pròpia ànima mater, havent-se graduat allí amb un BA en Enginyeria Informàtica. Maya també té un Màster en Administració Pública (MPA) de la Universitat de Cornell.

A Maya sempre li ha fascinat la genealogia, i més encara quan es va realitzar un documental sobre la seva pròpia família en l'any 2007. A Maya també li agrada la fotografia i la cuina, i ha combinat aquestes aficions escrivint un llibre de receptes familiars on comparteix tant les històries com les receptes de la fleca familiar dels seus avis.