Smadar LeviCap Financer
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage fa les coses de manera diferent, i m'encanta el desafiament de pensar fora de la caixa, tots els dies. End of quote.
Com a Directora Financera, Smadar aporta a MyHeritage més de 17 anys d'experiència en l'establiment efectiu d'operacions de Finances i Comptabilitat en una varietat d'escenaris, incloent empreses tecnològiques, industrials i comercials, així com grans empreses de cartera.

Abans d'unir-se a MyHeritage, Smadar havia estat Vicepresidenta de Finances a Mediamind, on va jugar un paper clau en l'execució de l'exitosa adquisició de Mediamind per la DG FastChannel i liderant la sortida a borsa de la companyia al Nasdaq. A més, Smadar dirigia la activitat d'un equip de 40 empleats en 12 oficines arreu del món.

A les principals empreses de comptabilitat Ernst & Young i també Arthur Andersen, Smadar va ser fonamental en la prestació d'orientació i experiència en la revisió i auditoria dels informes financers trimestrals i anuals i en la determinació d'estratègies per a abordar adequadament el risc potencial. Va també participar freqüentment en temes de Comptabilitat i Impostos.

Smadar té una B.A. en Comptabilitat i un MBA en Finances i Comptabilitat. En el seu temps lliure, Smadar i el seu marit gaudeixen de passar temps amb els seus bessons. Com a bussejadora avançada, Smadar ha bussejat en molts dels grans esculls submarins del món.