Arbre genealògic gratis. Programa de genealogia gratis. Construïu el vostre arbre genealògic. Creeu el vostre arbre genealògic.Arbre genealògic gratis. Programa de genealogia gratis. Construïu el vostre arbre genealògic. Creeu el vostre arbre genealògic. Arbre genealògic gratis. Programa de genealogia gratis. Construïu el vostre arbre genealògic. Creeu el vostre arbre genealògic.Sobre MyHeritage
MyHeritage va ser fundada per un equip de persones apassionats per la genealogia i amb un bon coneixement de la tecnologia d'Internet. La nostra visió va ser fer més fàcil a les persones arreu del món la utilització i el poder d'Internet per descobrir la seva herència i per reforçar els seus lligams amb la família i amics.

Des del 2005, la nostra seu és al bonic poble de Bnei Atarot, prop de Tel Aviv, Israel, fundat per templaris alemanys el 1902 sota el nom de Wilhelma.

Inspirat pels camps circumdants, els horts i les finques dels templaris magníficament renovades, una de les quals va servir-nos d'oficina central, ens esforcem per utilitzar les eines de demà per investigar la història familiar d'ahir. El febrer de 2012, motivat pel constant creixement, ens mudem a les noves i agradables oficines de Or Yehuda, Israel. També tenim una oficina als EUA a Lehi, Utha i empleats i representants en molts altres països d'arreu del món.
Com una xarxa dinàmica d'història familiar, les nostres innovacions per a la construcció de l'arbre familir i recerca de contingut històric es troben en constant evolució per oferir a les famílies l'experiència més interessant i gratificant. Les nostres recents adquisicions de World Vital Records i Geni.com per exemple, ens han permès oferir milers de milions de registres històrics i emocionants eines de col·laboració a un públic més ampli i més internacional que mai.

Si us apassiona com a nosaltres investigar com heu arribat a ser qui sou, i voleu compartir les vostres experiències amb membres familiars i amics, llavors MyHeritage és el vostre lloc.